Advertisement

Απεργια / Δελτίο Τύπου: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 - ΕΝ.ΕΡΓΑ / H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την.

Απεργια / Δελτίο Τύπου: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 - ΕΝ.ΕΡΓΑ / H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την.. Εικοσιτετράωρη απεργία της αδεδυ στις 15 οκτωβρίου. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες.

Απεργία και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας για την τρίτη 4 μαΐου 2021, αλλά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών αποφάσισε 24ωρη απεργία. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Σε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μάιου. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για.

((i)) Καλεσμα στην απεργια
((i)) Καλεσμα στην απεργια from athens.indymedia.org
Λακεδαίμονος «ο πληθων» συμμετέχει στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 6 μαΐου 2021, ημέρα πέμπτη, και καλεί τα μέλη του στην. ► ποια ήταν τα αιτήματα των απεργών. Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. 24ωρη απεργία της αδεδυ την πέμπτη 6 μαΐου 2021 για την πρωτομαγιά. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Παράλληλα, η σελμα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου αθήνας με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη.

Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και μετρό στις 4 μαΐου.

Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Σε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μάιου. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Εικοσιτετράωρη απεργία της αδεδυ στις 15 οκτωβρίου. Παράλληλα, η σελμα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου αθήνας με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη. Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Όλες οι ειδήσεις για απεργία από το ot.gr. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Εικοσιτετράωρη απεργία της αδεδυ στις 15 οκτωβρίου. Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και μετρό στις 4 μαΐου.

ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ...
ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ... from gsee.gr
Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και μετρό στις 4 μαΐου. ► πως οδηγηθήκαμε στην ματωμένη απεργία των καπνεργατών τον μάιο του 1936. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). ► ποια ήταν τα αιτήματα των απεργών. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021.

Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της.

Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Λακεδαίμονος «ο πληθων» συμμετέχει στην 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 6 μαΐου 2021, ημέρα πέμπτη, και καλεί τα μέλη του στην. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Οι εργαζόμενοι σε μετρό και ηλεκτρικό αναμένεται να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά. H απεργία της πρωτομαγιάς μετατίθεται για την τρίτη 4 μαΐου, όπως αποφάσισε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της γσεε η οποία καλεί την. Απεργια πλοιων | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργια πλοιων. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας. 24ωρη απεργία σε όλα τα μμε την τρίτη 4 μαΐου. Παράλληλα, η σελμα ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου αθήνας με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες).

Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργία και στάσεις εργασίας έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της αθήνας για την τρίτη 4 μαΐου 2021, αλλά η πανελλήνια ομοσπονδία σιδηροδρομικών αποφάσισε 24ωρη απεργία. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Εικοσιτετράωρη απεργία της αδεδυ στις 15 οκτωβρίου.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΜΜ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2019, ΟΠΕΚΑ ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΜΜ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2019, ΟΠΕΚΑ ... from www.vimaorthodoxias.gr
Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. Εικοσιτετράωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών την τρίτη. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας. 24ωρη απεργία της αδεδυ την πέμπτη 6 μαΐου 2021 για την πρωτομαγιά. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι.

Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

► πως απάντησε η κυβέρνηση μεταξά 24ωρη απεργία της αδεδυ την πέμπτη 6 μαΐου 2021 για την πρωτομαγιά. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την τρίτη, 18 φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ και μετρό , αντιδρώντας στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Απεργία στις 6 μαΐου αποφάσισαν 13 ναυτεργατικά σωματεία. ► πως οδηγηθήκαμε στην ματωμένη απεργία των καπνεργατών τον μάιο του 1936. Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός και μετρό στις 4 μαΐου. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα, ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα την 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων της. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Μέσα στον ίδιο μήνα αναμένεται να βρεθεί απέναντι σε μια κεντρική επιλογή της κυβέρνησης όπως το εργασιακό αλλά και να συζητήσει μαζί της για έναν κοινό νόμο για την κλιματική αλλαγή. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el.

Posting Komentar

0 Komentar